Forum Poświęcone Grze Game of War!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Siema
Od kilku miesięcy można dostrzec trend zmniejszenia graczy w poszczególnych Królestwach. Następstwem tego jest coraz mniej celów do ataku, czy bohaterów do złapania.
Dlatego postanowiłem zainicjować pomysł stworzenia Polskiego Królestwa.
Wyboru padł na #765 Animax.
Dlaczego to królestwo?
- Jest 15 razy większe od większość królestw w GOW.
- Gra w nim około 105 tys. graczy!
Jeżeli wasz sojusz gra w mało aktywnym królestwie i planujecie zmianę całym sojuszem, przemyślcie moją inicjatywę.
Game of War Polska
www.gow.oxn.pl
Jestem za
Nasz sojusz juz sie teleportowal w 50%
(=Pd) Polska Dywizja
Animax #765
hej, nie mam teleportu z chęcią bym się przyłączył. Podaj kordy, to zobaczę jak wygląda Wasz sojusz i może odwiedzę przy kvk
Pozdrawiam Roger
Jedyna opcja teraz na zmianę królestwa to starożytny teleport w pakiecie za 199zl.
Sojusz =Pd juz się częściowo teleportował współrzędne K:765 X:325 Y:369
Pozdro
(=Pd) Polska Dywizja
Animax #765
Wiem, dzięki za informację
Witam zmienię troszku temat ale mam pytanie wytłumaczy mi ktoś jak robić dla sojuszu żetony???
Witam Was. Chcę sprzedać swoje konto w GOW. Kończę przygodę z grą która trwa już przeszło ponad 3 lata,a nie chce zostawiać miasta na pastwę losu . Obecnie jestem w królestwie Animax #765,ale w zanadrzu jest jeszcze do wykorzystania jeden starożytny teleport
. Parę dni temu wykorzystałem Kamień Reinkarnacji żeby zresetować swoje statystyki. Jeśli jesteś zainteresowany lub masz pytanie dotyczące konta pisz
myślę że 200 zł to nie jest wygórowana cena patrząc po ile są sprzedawane pakiety w tej grze
Czekam na info. Pozdrawiam. Lokalizacja: Miasto "Kulas80" Location - K:765 X:422 Y:346.
Strony: 1